Eveniment desfășurat sub patronajul vicepreședintelui Parlamentului: E o acțiune valoroasă!

Eveniment desfășurat sub patronajul vicepreședintelui Parlamentului: E o acțiune valoroasă!

La 31 mai, s-a desfăşurat a şasea ediţie a spectacolului „Copii cuminți cu vedete părinți”. Şi în acest an, concertul a generat bucurie și atmosferă de poveste. Vicepreședintele Parlamentului, Liliana Palihovici, sub patronajul căreia se desfăşoară acest eveniment, a adus mulțumiri tuturor părinților şi interpreților, care au evoluat pe scena Palatului Naţional, oferind spectatorilor clipe de neuitat.

„Evenimentul a devenit o acţiune tradiţională şi valoroasă nu doar prin faptul că interpreţi şi persoane publice urcă pe scenă împreună cu copiii lor, ci mai ales pentru că, astfel, îi putem ajuta şi pe alţii. Cu banii colectaţi la acest concert de caritate, dar şi de calitate, vom procura instrumente muzicale pentru copiii de la şcolile de profil din ţară”, a spus Liliana Palihovici.

Timp de 6 ani, din fondurile colectate în urma concertului de caritate au fost procurate peste 2000 titluri de carte, costume naționale pentru cercurile de creație, peste 15 calculatoare și 2 proiectoare. Au fost amenajate terenuri de joacă și terenuri sportive pentru copii la grădinițe și instituții școlare.

1iunie15a1 1iunie15a3 1iunie15a4

Share