Surprizele lui Andrian Candu pentru copiii internați la Clinica ”Emilian Coțaga” din capitală

Surprizele lui Andrian Candu pentru copiii internați la Clinica ”Emilian Coțaga” din capitală

Copiii internați la Clinica ”Emilian Coțaga” din capitală au avut parte de un program distractiv, plin de surprize și cadouri cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. Surprizele au venit din partea Președintelui Parlamentului Andrian Candu, care le-a organizat copiilor o mică sărbătoare.

Pe o scenă improvizată în curtea spitalului, clovnul Fănică și actorii de la Teatrul Municipal de Păpuși ”Guguță” le-au prezentat copiilor un spectacol de zile mari. Curtea spitalului a răsunat de cântece, dansuri și voie bună, iar copiii au petrecut momente de bucurie alături de părinți.

Fiecare copil a primit cadouri din partea Speakerului. Copiii, care din motive de sănătate n-au fost prezenți la eveniment, au fost vizitați de Andrian Candu în saloanele de spital și au primit jucării cu ocazia Zilei Copiilor.  

”Sunt copilași care, din păcate, nu vor ajunge azi, de Ziua Copiilor, pe terenul de distracții, și atunci e bine ca distracția să ajungă la ei. Mă bucur că, împreună cu colegii, am reușit să le creăm această sărbătoare. Să aveți o copilărie cât mai frumoasă și mai sănătoasă!”, a fost mesajul Președintelui Parlamentului adresat copiilor internați la Clinica ”Emilian Coțaga”.

Directorul spitalului Janet Buliga le-a dorit copiilor să fie sănătoși și să obțină succese mari la învățătură. ”Cu profesionalismul și competența medicilor, vă promitem, dragi copii, să ajungeți cât mai curând acasă, iar această sărbătoare sperăm să stimuleze efectele medicamentelor”, a menționat Janet Buliga.

Părinții copiilor internați în spital i-au mulțumit Speakerului pentru atenția și surprizele oferite, precum și pentru faptul că a reușit să transforme o zi de spital într-una de sărbătoare.

În prezent circa 150 de copii sunt internați în cele 9 secții ale Clinicii. Anual circa 8 500 de copii din întreaga republică beneficiază de tratament la Clinica ”Emilian Coțaga” a Institutului Mamei și Copilului.

co1 co2 co3 co5 co6 co8 co9 co10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Roşca

Share