Studentul care a ucis un coleg moldovean la Iași, dus la detectorul cu minciuni!

Studentul care a ucis un coleg moldovean la Iași, dus la detectorul cu minciuni!

Studentul din Iasi Aurelian Giosan a reusit sa ingrozeasca o tara intreaga cu gestul sau, fiind acuzat ca si-ar fi injunghiat doi colegi din camera de camin. Din pacate, una din victime a decedat.

In urma celor intamplate, tanarul a ajuns sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile, chiar daca acesta sustine ca nu este capabil sa recurga la un asemenea gest. Pentru a demonstra ca tot ce s-a intamplat nu este adevarat, Aurelian Giosan a mers si la detectorul de minciuni sa arate tuturor ca si el este victima.

„Clientul meu a fost la detectorul de minciuni pentru a demonstra ca tot ce a spus el este adevarat. Momentan nu avem rezultatele in urma testarii, asteptam sa vedem ce o sa fie. In ceea ce priveste comportamentul lui, de cand a fost privat de libertate, politistii care il supravegheaza in arest mi-au povestit ca Aurelian este un baiat calm, linistit care isi vede de treaba lui. Mai mult, oamenii legii mi-au mai zis ca este ciudat tot ce se intampla”, declarat avocatul lui Aurelian Giosan, Dragomir Tomaseschi.

 

Aurelian Giosan

Aurelian Giosan

 

Este acuzat ca ar fi injunghiat doi studenti din Iasi

Victor Nour din Republica Moldova a murit dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori in zona spatelui de presupusul criminal Aurelian Giosan.

 

 

Casian Harpa, Aurelian Giosan, Victor Nour

Casian Harpa, Aurelian Giosan, Victor Nour

 

Cealalta victima, Casian Harpa, se afla in spital, dupa ce a fost si el injunghiat. Potrivit informatiilor aparute pana acum, pentru a sterge urmele crimei, Aurelian, principalul suspect, ar fi incendiat camera si ar fi disparut fara urma. Intreaga tragedie a avut loc la inceputul lunii noiembrie in Caminul 4 din Campusul Targusor Copou din Iasi.

Sursa: cancan.ro

Share