Unioniștii organizează flashmob: Nu vom ceda!

Unioniștii organizează flashmob: Nu vom ceda!

Vineri, pe data de 18 decembrie, membrii AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP) vor organiza un flashmob, prin care vor cere tragerea la răspundere a socialiștilor Igor Dodon și Vlad Bătrâncea.

Înarmați cu pancarte și tricoloare, tinerii își vor da întâlnire în Scuarul Liceului „Gh.Asachi”, la ora 13.30, de unde vor merge organizat la sediul PSRM și mai apoi la Procuratura Generală. Aceștia vor deghiza o persoană în socialistul Igor Dodon, care purtând cătușe la mâini, va fi dus de tineri la Procuratura Generală. Astfel, participanții la flashmob vor transmite mesajul că cei care vin cu amenințări și nu dau dovadă de respect față de cetățenii Republicii Moldova, trebuie să răspundă în fața legii.

„Nu este prima oară când acești indivizi lansează astfel de declarații lipsite de respect şi ameninţă cetăţenii, însă unioniștii din Republica Moldova nu vor ceda și nu vor admite ca pe pământul românesc să fie astfel tratați”, a precizat Vlad Bilețchi, președintele AO „Onoare, Demnitate și Patrie”.

Anterior, membrii ODIP au depus și o sesizare la Procuratura Generală contra declarațiilor lui Igor Dodon, care i-a amenințat cu răfuiala fizică pe cei care doresc Unirea Republicii Moldova cu România.

Doina Secrieru

Share