Pavel Filip a purtat consultări cu deputații și sindicatele

Prim-ministrul desemnat, Pavel Filip, a avut astăzi consultări cu deputați din Parlamentul Republicii Moldova, dar și sindicatele.

În cadrul acestor întrevederi, premierul desemnat și-a prezentat viziunea sa pentru depășirea provocărilor economice și sociale actuale, pilonii Programului de guvernare, precum și criteriile care vor sta la baza selectării membrilor din viitorul Cabinet.

Premierul desemnat Pavel Filip a discutat cu grupul celor 14 deputați, membri ai Platformei parlamentare social-democrate pentru Moldova, cu fracțiunea PL, grupul celor 7 deputați PLDM, membri ai majorității parlamentare constituite, fracțiunea PDM, dar și reprezentanți ai sindicatelor.

Premierul desemnat a menționat că a avut discuții constructive și au fost constituite patru grupuri de lucru, ce vor realiza programul de guvernare al viitorului Cabinet de miniștri.

Filip a menționat că programul va fi definitivat în câteva zile. “Programul urmează a fi elaborat în următoarele două zile, astfel ca până la sfârșitul săptămânii să cerem votul de încredere al parlamentului. Parcursul european al Republicii Moldova va fi prioritatea numărul 1 a viitorului Guvern”, a declarat Pavel Filip

Doina Secrieru

Share