Premierul Pavel Filip: „Eu și colegii mei vom face mai puțină politică și ne vom concentra asupra acţiunilor concrete”

Premierul Pavel Filip: „Eu și colegii mei vom face mai puțină politică și ne vom concentra asupra acţiunilor concrete”

Prim-ministrul Pavel Filip a fost aseară invitatul emisiunii „Replica”, difuzată la un post privat de televiziune.

În cadrul emisiunii, Premierul a declarat că Programul de activitate al noului Guvern are menirea de a spori calitatea vieții în Republica Moldova prin asigurarea creşterii economice a țării. „Lupta cu corupția, reforma în justiție vor duce în timp la creșterea calității vieții cetățenilor, care reprezintă o prioritate pentru Executivul pe care îl conduc”, a spus Pavel Filip.

Totodată, Prim-ministrul a afirmat că restabilirea sectorului financiar-bancar prin  consolidarea Băncii Naționale și investigarea până la capăt a raportului Kroll, dar și atragerea investiţiilor în ţară sunt acțiunile concrete ce vor fi întreprinse în cel mai scurt timp posibil.

Şeful Executivului a menționat importanța suportului financiar din partea României, precum și a semnării acordului cu Fondul Monetar Internațional. „În cadrul întâlnirii mele cu Premierul român, Dacian Cioloș, voi discuta despre continuarea proiectelor și anume ajutorul financiar, colaborarea în sistemul energetic între cele două state, precum și în domeniul umanitar” a mai adăugat Pavel Filip.

Share