MTIC va conferi titlul onorific „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii”

MTIC va conferi titlul onorific „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii”

Cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale – 17 mai, Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (MTIC) iniţiază procedura de colectare a propunerilor din partea colectivelor de muncă pentru menţionarea angajaţilor cu Diploma de Onoare a Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor şi Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, precum şi a candidaturilor pentru conferirea titlului onorific „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii”, potrivit unui comunicat de presă.

Candidaturile propuse pentru decorare trebuie să satisfacă întocmai cerinţelor Regulamentului cu privire la Diploma de Onoare, aprobat prin Hotărârea comună a MTIC şi FSCM nr. l din 22.04.2010 şi, Regulamentului cu privire la conferirea titlului onorific „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii”, aprobat prin Hotărârea comună a MTIC şi FSCM nr. l din 02.04.2013. Regulamentele menţionate precum şi Fişa pentru conferirea titlului onorific sunt plasate pe pagina web oficială a MTIC: http://www.mtic.gov.md/ro/legislatie/actele-ministerului?page=2

Propunerile urmează să fie prezentate până la data de 12.04.2016 pe suport de hârtie şi în variantă electronică la adresa: concurs@mtic.gov.md. Telefoane de contact: 022 251 295; 022 251 162.

 

Maria Roșca

Share