Sergiu Sîrbu, la Rezina: Politica, în general, ar trebui lăsată deoparte în această perioadă

Sergiu Sîrbu, la Rezina: Politica, în general, ar trebui lăsată deoparte în această perioadă

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu anunță, pe o rețea de socializare, că a lansat la Rezina campania caritabilă „Un paște pentru fiecare”.

Chiar din primele zile ale campaniei, sunt planificate mai multe acţiuni de implicare socială, precum: donaţii de produse tradiţionale pentru familiile nevoiaşe, ajutor în gospodărie pentru cei vârstnici, acţiuni de salubrizare, curăţenie în cimitire şi parcuri, instalarea coşurilor de gunoi, plantarea gazonului şi sădirea de puieţi în unele parcuri, amenajarea unor fântâni şi a izvoarelor, vizite în azile de bătrâni, amenajarea unor locuri de joacă. De asemenea, vor fi organizate târguri de ouă încondeiate şi cozonaci”, a scris el.

Deputatul îi îndeamnă pe toți să participe indiferent de viziunile politice.

Îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care vor să dea o mână de ajutor. Sunt gesturi creştineşti, care nu au legătură cu politica. Politica în general ar trebui lăsată deoparte în această perioadă ale sărbătorilor. Şi cei care au opinii diferite de alte noastre, şi cei care ne votează, toţi pot veni alături de comunităţile locale în aceste săptămâni, în cadrul campaniei noastre caritabile – Paştele pentru fiecare!”, a explicat Sîrbu.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 big_dsc_0039 big_dsc_0050

Mihaela Rotari

Share