Solicitarea unui grup de inițiativa din Orhei pentru Șor, în vederea desemnării unui candidat la prezidențiale

Solicitarea unui grup de inițiativa din Orhei pentru Șor, în vederea desemnării unui candidat la prezidențiale

Un grup de orheieni  adresat o declaraţie primarului de Orhei, Ilan Şor, preşedinte al Mișcării social-politice Ravnopravie, prin care au cerut să le ofere suport în desemnarea unui candidat pentru funcția de președinte al RM, care să fie un președinte al poporului.

Astăzi, în cadrul protestului desfășurat la Judecătoria Buiucani, unde au participat circa 2500 de persoane în susținerea lui Ilan Șor, documentul-declarație a fost citit.

Președintele Fracțiunii „Pentru Orhei”, Pavel Verejan a comunicat faptul că grupul de inițiativă este constituit de 53 de persoane și are drept scop desemnarea unui candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, din rândul orheienilor.

Verejan a menționat că este nevoie de un președinte din popor. „Avem nevoie de un preşedinte, care niciodată nu se va întoarce cu spatele la cetăţeni și care va reprezenta, în totalitate, interesele poporului”, a mai declarat el.

Avocații au transmis mesajul lui Ilan Șor, care a dat curs inițiativei, și a și-a exprimat acordul pentru organizarea unor discuții publice  astăzi, începând cu ora 19.00, în Parcul Ivanos din orașul Orhei.

sor sor1 sor2 sor4

Mihaela Rotari

 

 

Share