Igor Dodon deschide parantezele cu privire la planurile sale pentru cel de-al doilea an de mandat

Igor Dodon deschide parantezele cu privire la planurile sale pentru cel de-al doilea an de mandat

În cadrul unui interviu acordat portalului curentul.md, Preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, a răspuns la mai multe întrebări legate de primul an de la alegerea sa în funcţie, dar și despre planurile pentru cel de-al doilea an de mandat, informează Oficial.

„Planurile rămân aceleași – lupta pentru ca cetăţenii Republicii Moldova să aibă o viaţă mai bună. Voi întări elementele statalității și identității moldovenești, voi purta negocieri pentru reîntregirea țării, pentru a încorpora de facto Transnistria, voi oferi sprijin agricultorilor, voi fi mereu printre cetățeni, pentru a le asculta opinia și solicitările”, a precizat Dodon.

Prin urmare, el a vorbit despre promisiunile din cadrul campaniei electorale. „Voi continua să-mi onorez promisiunile făcute în campania electorală, indiferent de blocajele şi problemele ce-mi vor fi create. Şi sunt sigur că în final voi reuşi, pentru că am mandatul direct, încrederea şi susţinerea cetăţenilor Republicii Moldova. Și să nu uităm, că în politică nu aduce anul cât aduce ceasul. Și noi vom ști să profităm de orice prilej favorabil, spontan sau bine organizat, pentru a readuce țara și puterea în albia controlului cetățenesc deplin”, a conchis Dodon.

Mihaela Rotari

 

Share