Mesajul PSRM pentru Partidul „Edinaia Rossia”, la 16 ani de la înființare

Mesajul PSRM pentru Partidul „Edinaia Rossia”, la 16 ani de la înființare

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Partidului „Edinaia Rossia”, șeful Guvernului Federației Ruse, Dmitri Medvedev, cu ocazia celei de-a 16-a aniversări de la înființarea partidului, informează Oficial.

Potrivit unui comunicat de presă, Zinaida Greceanîi și-a exprimat recunoștința față de conducerea Partidului „Edinaia Rossia” pentru cooperarea cu PSRM, care a început în acest an.

„Partidul „Edinaia Rossia” pe parcursul dezvoltării sale a demonstrat că este un partid cu adevărat popular, un exponent al intereselor și forța motrice a întregii societăți rusești. Datorită muncii active a partidului „Edinaia Rossia”, Federația Rusă a devenit unul dintre liderii mondiali în domeniul industriei, agriculturii, comerțului internațional, tehnologiei avansate, științei și culturii. Rusia a devenit un exemplu inspirator pentru multe țări din lume, care sunt gata să repete calea de modernizare și transformare. Astăzi, „Edinaia Rossia” urmărește o politică internațională înțeleaptă, jucând un rol important de stabilizare în multe regiuni ale lumii”, se menționează în mesaj.

Președintele PSRM a dorit succes Partidului „Edinaia Rossia”, inclusiv în pregătirea alegerilor Președintelui Federației Ruse, ce vor avea loc în 2018. „Ne bazăm pe consolidarea și extinderea în continuare a cooperării dintre partidele noastre și fracțiunile parlamentare”, se mai menționează în mesaj.

Doina Secrieru

Share