Igor Dodon a organizat Ziua Ușilor Deschise pentru un grup de copii de pe ambele maluri ale Nistrului

Igor Dodon a organizat Ziua Ușilor Deschise pentru un grup de copii de pe ambele maluri ale Nistrului

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul Zilei Ușilor Deschise, a primt în vizită la Reședința de Stat și Reședința din Condrița, un grup de copii de pe ambele maluri ale Nistrului.

În cadrul unei postări pe o rețea de socializare, Dodon vorbește despre scopul vizitei.

„Le-am făcut oaspeților o excursie în incinta Președinției, în biroul meu de lucru. Am relatat despre specificul activității instituției prezidențiale, dar și am răspuns la multiple întrebări ale copiilor. Împreună cu soția, am decis ca în preajma sărbătorilor de iarnă, să readucem bucuria pe chipurile acestor copii și să le dăruim din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne, haine călduroase pentru sezonul rece și dulciuri. De asemenea, copiii au fost plăcut surprinși de excursia pe care le-am organizat-o la Reședința de la Condrița. Copiii sunt speranța noastră și trebuie să avem grijă să le asigurăm un viitor frumos”, a declarat el.

Prin urmare, Dodon a comunicat despre agenda planificată pentru Ziua Ușilor Deschise.

„Menționez că pe parcursul lunii decembrie, în fiecare zi de vineri, vom realiza Ziua Ușilor Deschise, atît la Reședința de Stat, cît și la Reședința de la Condrița”, a conchis acesta.

Mihaela Rotari

Share