Liderul „UNIREA-ODIP”, la Procuratura Generală: Deputatul trebuie și poate fi atras la răspundere pentru aceste ilegalități

Liderul „UNIREA-ODIP”, la Procuratura Generală: Deputatul trebuie și poate fi atras la răspundere pentru aceste ilegalități

Membrii Asociației „UNIREA – ODIP” au depus o plângere, la Procuratura Generală, împotriva deputatului socialist Vladimir Odnostalco, informează Oficial.

Liderul „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, a comunicat mai multe detalii cu privire la plângerea înaintată.

„La data de 12 mai 2016, în timp ce ne aflam în Scuarul Europei, cetățeanul Vladimir Odnostalco a încercat să ne smulgă tricolorul din piept, a numit colegii mei mizerii, noroi și și-a bătut joc în ultimul hal de noi, fapt pentru care nu a fost atras la răspundere. Am depus plângere și mai înainte la procuratură, mi s-a spus că dumnealui are imunitate. Deputatul trebuie și poate fi atras la răspundere pentru aceste ilegalități. Nu este normal ca un deputat să fie tocmai el care încalcă și profanează simbolurile de stat. Ne asumăm întreaga răspundere că această plângere nu este falsă, ci – întemeiată. Avem și probe video, este o filmare în direct în care se vede pas cu pas ce face acest deputat. Nouă nu ne este frică, noi nu ne temem și ne asumăm întreaga responsabilitate”, a precizat.

Prin urmare, Bilețchi a vorbit despre pedeapsa așteptată de la Procuratură, împotriva deputatului Odnostalco. „Privațiune de libertate până la 20 ani de pușcărie. Mâine la orele 8:00, dimineața vom veni în fața Parlamentului ca sa-i înmânăm fiecărui deputat câte o copie a acestei plângeri și o notă informativă”, a declarat el.

Mihaela Conovali 

Share