Prim-ministrul: Demisia lui Alexandru Tănase este…

Prim-ministrul: Demisia lui Alexandru Tănase este…

Premierul Pavel Filip a comentat, în debutul ședinței Cabinetului de miniștri, decizia ministrului Justiției, Alexandru Tănase, de a-și prezenta demisia, informează Oficial.

Pavel Filip a declarat că îi respectă decizia. „Trebuie să recunosc faptul că, personal, regret foarte mult acest lucru, pentru că este un profesionist. În perioada scurtă de timp pe care am avut-o de activitate împreună, aici la Guvern, am constatat că poate face foarte mult pentru reafirma acestui domeniu. Și-a prezentat demisia, este o decizie pe care o respect. Acesta până la urmă a fost, dacă vreți, un mod de a răspunde la aceste atacuri de denigrare împotriva sa și un mod să protejeze Guvernul de consecințele acestor atacuri”, a precizat Filip.

Totodată, Premierul i-a mulțumit pentru activitate. „Eu țin foarte mult să-i mulțumesc pentru activitate. Ziceam că în această perioadă scurtă cât am muncit împreună să reușit să facem foarte multe, s-a elaborat și o mică reformă a justiției, care oricum va fi pusă în aplicare. De aceea, vreau să  mulțumesc pentru activitate și sunt sigur că va avea succes pe tărâmul care-l stăpânește foarte bine, tot ceea ce ține de dimensiunea justiției. Desigur a avut și suportul politic a PDM, mai multe informații vor fi date și mâine după ședința săptămânală a partidului”, a adăugat Filip.

Doina Secrieru

Share