Andrei Năstase: Am votat cu mare încredere în chișinăuieni

Andrei Năstase: Am votat cu mare încredere în chișinăuieni

Candidatul la funcția de primar general al mun. Chișinău din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, fiind însoțit de soția sa, Angela și fiica – Anna-Elizabeth, și-a exprimat votul în capitală.

Andrei Năstase a declarat că a venit la vot pentru că este o responsabilitate foarte mare a tuturor celor care cred în acest oraș, țară.

„Am votat cu foarte multă încredere, am votat cu speranță, am votat cu gândul la un viitor mai bun la noi acasă. Am votat pentru valorile mele, care sunt sigur că sunt împărtășite de foarte multă lume. Am votat pentru adevăr, demnitate, respect de oameni, pentru asumare. Am votat pentru că doar așa putem făuri democrație, stat de drept, economie funcțională, doar așa ne putem recăpăta libertatea noastră. Am votat cu foarte multă încredere în ceea ce numesc eu – descernământ și am o mare mare încredere în oamenii, în chișinăuieni, care sunt sigur că astăzi își vor alege un primar demn, curajos, capabil să schimbe lucrurile în bine, un primar cu o viziune clară. O viziune ce-și propune drept prioritate transformarea primăriei într-o instituție în slujba oamenilor. Îndemn cetățenii să iasă la vot. Ieșiți la vot oameni buni masiv, masiv, masiv. Vă invit să votați cu rațiune, responsabilitate, votați cum vă dictează propria conștiință, dar ieșiți la vot”, a precizat Candu.

La rândul său, soția sa, Angela a menționat că a votat pentru un oraș european aici, acasă. „Am votat echipa, omul în care am cea mai mare încredere. Fac un îndemn către oamenii de acasă. Haideți să-i dăm acestui oraș o șansă, să mergem pe niște străzi curate, să facem tot posibilul ca acest oraș să fie stăpânit de noi, oamenii”, a adăugat ea.

Mihaela Rotari

Share