Conferința Teritorială a Partidului “Șor”. Peste 200 de membri noi ai formațiunii au primit carnete de membru

Conferința Teritorială a Partidului “Șor”. Peste 200 de membri noi ai formațiunii au primit carnete de membru

Sâmbăta trecută, Partidul “„Șor” a organizat conferința teritorială în Călărași, în cadrul căreia peste 200 de membri noi ai formațiunii politice au primit carnete de membru. Totodată, în cadrul evenimentului a fost discutat programul politic al partidului și au fost aleși delegații pentru congresul formațiunii, potrivit unui comunicat al partidului.

Prezent la eveniment, Președintele partidului, Ilan Șor, s-a referit la obiectivele principale ale programului politic, menționând:

„Din ce în ce mai mulți cetățeni sunt interesați de ideile noastre, citesc ziarul de partid, urmăresc știrile noastre. Din ce în ce mai mulți oameni se alătură rândurilor noastre. Astăzi, organizația noastră numără deja circa 10 mii de membri. Și asta înseamnă că suntem condamnați la luptă politică. La participare la viitoarele alegeri. Suntem obligați să oferim țării și oamenilor șansa de a-și îmbunătăți viața”.

Referindu-se la implementarea acestor obiective, Ilan Șor a trecut în revistă reformele realizate cu succes în 2 ani în calitate de primar al orașului Orhei, proiecte lansate de echipa Partidului “Șor”.

„Suntem o generație nouă de politicieni, vom aduce noi politici și noi abordări ale guvernării la toate nivelurile”, a conchis Ilan Shor.

Mai mult, Ilan Șor a prezentat principalele teze ale programului politic al partidului, care au inclus mai multe blocuri: dezvoltarea domeniului social, infrastructură, economie și agricultură.

În cadrul evenimentului, reprezentanții locali ai Partidului “Șor” au vorbit și despre evenimente organizate, proiectele partidului, precum și despre perspectivele de dezvoltare. În special, în ultimele 7 luni, în raionul Călărași, Partidul “Șor” dezvoltă proiecte sociale testate la Orhei: funcționează magazinele sociale staționare și mobile, care asigură toate satele din regiune cu produse alimentare de calitate la un preț redus. Un alt proiect desfășurat cu succes este Clubul “Vârsta de Aur”, care unește oamenii din generația de aur, sunt dezvoltate organizațiile de tineret. De asemenea, în fiecare lună, membrii de partid  felicită cu ocazia zilelor de naștere cetățenii și beneficiarii proiectelor lansate de formațiunea politică.

Totodată, în cadrul conferinței raionale au fost aleși delegații  pentru viitorul Congres republican al Partidului “Șor”. Participanții la întrunire au discutat principalele probleme politice și probleme ale țării și au vorbit și despre intensificarea activității în anul preelectoral.

„Partidul Șor, condus de primarul de Orhei, Ilan Șor, și-a început activitatea politică activă în toamna anului 2016, având în palmares către acel moment o victorie în alegerile locale din Orhei. În prezent, structurile partidului acoperă majoritatea raioanelor țării. Potrivit rezultatelor sondajelor realizate în ultimele șase luni, partidul se menține cu încredere printre primele zece formațiuni politice în ceea ce privește recunoașterea și încrederea. Potrivit experților și oamenilor de știință, sporirea gradului de recunoaștere și încredere a partidului se explică prin activitatea desfășurată cu succes la Orhei, precum și prin ideile și proiectele sociale originale care se bucură de o popularitate tot mai mare. În special, partidul sprijină și implementează proiecte precum „Magazine sociale“ – magazine care comercializează produse la preț redus pentru câteva categorii de nevoiași, în special pensionari, „Clubul Vârsta de Aur“ – care oferă posibilitate persoanelor în etate de a petrece timpul liber și de a comunica, „Uniunea Orheiul Nou“ – dezvoltarea satelor din raion, „Moldova este casa mea” – proiect de stimulare a revenirii concetățenilor în Republica Moldova”, se menționează în același comunicat.

z9a8169

z9a8336

z9a9176

Mihaela Rotari

Share