Eugen Tomac: Îmi doresc să cred că la 20 mai chișinăuienii vor transmite un mesaj clar că-și doresc Unirea RM cu România

Eugen Tomac: Îmi doresc să cred că la 20 mai chișinăuienii vor transmite un mesaj clar că-și doresc Unirea RM cu România

Deputatul român Eugen Tomac, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP) din România, a îndemnat românii din Chişinău să-l susțină pe Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unității Naționale (PUN), la alegerile locale din 20 mai, transmite Oficial. 

În cadrul unei conferințe de presă, Eugen Tomac a menționat că un vot pentru orice alt candidat înscris în cursa electorală este un vot risipit. „Un vot pentru Constantin Codreanu înseamnă un vot pentru un viitor mai bun pentru Chișinău, bani mai mulți pentru Chișinău, o altă viață pentru Chișinău, dar, mai important, un mesaj ferm cu privire la viitorul pe care cetățenii R. Moldova și-l doresc. Orice cetățean care votează un alt candidat risipește un vot”, a spus Eugen Tomac.

Liderul parlamentarilor PMP a explicat că „singura soluție realistă pentru viitorul R. Moldova este Unirea cu România”, iar Constantin Codreanu este candidatul care a luptat pentru împlinirea acestui obiectiv încă dinainte să devină deputat. „Îmi doresc să cred că, pe 20 mai, cetățenii din Chișinău și din suburbii vor da un vot în cunoștință de cauză pentru un candidat care nu are nimic în comun cu lucrurile murdare de la Chișinău, vor da un vot hotărât pentru Constantin Codreanu, acesta fiind un mesaj clar că își doresc apropierea cu România și respectă valorile europene”, a subliniat Tomac.

Doina Secrieru 

Share