I-a recomandat lui Năstase să fie prezent în fiecare dimineaţă de la 8 la Primărie. Ceban explică ce a avut în vedere!

I-a recomandat lui Năstase să fie prezent în fiecare dimineaţă de la 8 la Primărie. Ceban explică ce a avut în vedere!

În cadrul unui interviu acordat portalului Tribuna, Ion Ceban, liderul fracţiunii socialiştilor în Consiliul Municipal Chişinău, ex-candidat la Primăria capitalei, a fost întrebat: Ce aţi avut în vedere când aţi declarat că veţi fi prezent în fiecare dimineaţă de la 8 la Primărie?

„Faptul că rămân ataşat intereselor Chişinăului şi ale locuitorilor capitalei noastre, indiferent de rezultatele alegerilor. În 2015 am renunţat la mandatul de deputat în Parlament pentru a mă dedica soluţionării problemelor municipiului şi în toţi aceşti ani cu asta m-am ocupat. Şi de acum încolo voi fi alături de chişinăuieni, împreună cu echipa ne vom opune tuturor abuzurilor, vom veni în continuare cu propuneri concrete pentru îmbunătăţirea situaţiei din diverse domenii. Într-un cuvânt lupta pentru un oraş modern în stare să asigure un nivel înalt de trai
cetăţenilor săi va continua, indiferent de postura în care ne aflăm”, a declarat el.

Ion Ceban crede că, Chişinăul poate deveni cu adevărat modern, dat „pentru aceasta e nevoie ca la cârma capitalei să vină un primar care să aibă o viziune clară, soluţii realiste, o echipă de profesionişti, capacitatea şi dorinţa de a schimba starea de lucruri în bine”. „E evident că minuni peste noapte nu se întâmplă, dar, dacă se va munci cu dedicaţie şi cu gândul la Chişinău, atunci multe lucruri frumoase se vor reuşi, iar aceasta va schimba cu mult în bine situaţia actuală şi faţa oraşului, în general”, a declarat el.

Mihaela Rotari

Share