În ce măsură vor fi prezente forțele unioniste în următorul Parlament? Răspunsul unui vicepreședinte de partid!

În ce măsură vor fi prezente forțele unioniste în următorul Parlament? Răspunsul unui vicepreședinte de partid!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, vicepreședinte Partidului Național Liberal (PNL), Alexandra Can, ex-ministru al Industriei şi Comerţului, a fost întrebată: Dvs., personal, ați fi tentată să candidați într-o circumscripție electorală?

„Dacă colegii îmi vor solicita aceasta, mă voi gândi. Noi  am înțeles că trebuie coagulate eforturile pentru a ne putea apăra împreună voturile. Altfel rezultatul votului poate fi fraudat în favoarea unor  candidați-marionetă”, a declarat ea.

Întrebată în ce măsură crede că vor fi prezente forțele unioniste în următorul Parlament, Alexandra Can a răspuns:„Răspunsul la această întrebare depinde de cele expuse mai sus. Cred că e o problemă să ajungă singuri și cei de la PL, și cei de la PLDM, toți caută coagulări, conjugări de forțe și eforturi, doar că la diferite niveluri. Noi am încercat în special cu cei ce se revendică deja unioniști, dar lasă impresia ori că nu știu ce vor, ori sunt prea încrezuți, ori unii nu își aparțin. Și atunci așteaptă comenzi de la patroni. Noi am decis să mergem în parteneriat cu cei care doresc să colaborăm din rândurile Mișcării Civice Europene și așteptăm răspunsul definitiv al altor partide prezente în discuțiile la masa rotundă”, a declarat ea.

Share