Șor: Reghina Apostolova este candidatul concret pentru funcția de primar al mun. Chișinău

Șor: Reghina Apostolova este candidatul concret pentru funcția de primar al mun. Chișinău

Viceprimarul orașului Orhei, Reghina Apostolova, este candidatul Partidului Politic „ȘOR” pentru alegerile locale din municipiul Chișinău.

Candidatura viceprimarului a fost anunțată de liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Duminică am avut ședința Consiliului Politic al partidului, unde am discutat mai multe subiecte, inclusiv alegerea unui candidat pentru alegerile locale din Chișinău. Noi credem că, aceste alegeri sunt inutile acum. Noi, în calitate de partid politic, considerăm că trebuie să ne implicăm în aceste alegeri, care ar putea rapid să schimbe ceva în Capitală. Candidatul trebuie să fie unul concret, să rezolve rapid problemele existente. Astfel de candidat va fi viceprimarul or. Orhei, Reghina Apostolova”, a spus Ilan Șor.

Viceprimarul de Orhei, Reghina Apostolova, candidat la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului „Șor”, a menționat că, după succesele înregistrate în Orhei, trebuie să existe realizări și în Chișinău.

„Vom avea cerințe speciale, dar știu că problemele din Chișinău nu sunt cu mult diferite de cele din Orhei. Chișinăuienii vor ca și orheienii drumuri bune, oraș curat, salarii demne și plăți pentru servicii comunale moderate”, a spus Reghina Apostolova.

Mihaela Rotari

Share