Un tânăr politician îl face praf pe candidatul PUN la șefia capitalei: „Multă gargară în presă, promisiuni deșarte și show-uri ieftine!”

Un tânăr politician îl face praf pe candidatul PUN la șefia capitalei: „Multă gargară în presă, promisiuni deșarte și show-uri ieftine!”

Președintele TNL Republica Moldova, Vlad Gîra, afirmă că, „după mai bine de un an, în care nu a făcut nimic în calitate de deputat de Diaspora, Constantin Codreanu vrea să nu facă nimic și la Primăria Chișinăului”, informează Oficial.

Într-o postare pe Facebook, tânărul politician se referă la activitatea candidatului Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar al capitalei în calitate de deputat în Parlamentul României.

„Din Decembrie 2016, Codreanu este deputat de Diaspora în Parlamentul României și conduce Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

În această calitate, Codreanu are o singură ințiativă legislativă care a fost transpusă în lege. Legea, care e semnată alături de alți 70 de parlamentari, este doar o completare la legea pentru apărarea împotriva incendiilor.

Cu asta a contribuit deputatul Codreanu la bunăstarea românilor din afara granițelor în aproape un an și jumătate! În rest, multă gargară în presă, promisiuni deșarte, si show-uri ieftine!

Acum, vrea să vină la primăria Chișinăului. Întrebarea este: pentru ce? Ce îl califică pe Codreanu? Nouă, ca români din afara granițelor ne-a demonstrat deja că nu e capabil de nimic, din acest motiv, ca basarabean, locuitor al Chișinăului, spun deschis că nu avem nevoie de el la Primăria Chișinăului”, a scris Vlad Gîra.

Precizăm că, Vlad Gîra a fost ales în funcția de președinte al TNL Diaspora Republica Moldova la 24 septembrie 2017.

Doina Secrieru

Share