Un nou record! Dan Bălan cucerește Japonia!

Un nou record! Dan Bălan cucerește Japonia!

Interpretul, compozitorul și producătorul, Dan Bălan înregistrează un nou record în cariera sa.

Cea mai recentă piesă a sa – face furori în Japonia, relatează shok.md.

„Dan Bălan a mai înregistrat un record în cariera sa artistică. Ultima piesă lansată de către interpret ,,Numa numa 2”, a ajuns în topul preferințelor muzicale ale japonezilor”, a comunicat Ambasada Republicii Moldova în Japonia, pe Facebook.

Precizăm că, Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2” drept o nouă versiune a piesei „Dragostea din tei”. Clipul a fost filmat în Africa, mai exact – în Uganda.

Amintim că, „Dragostea din tei”, cunoscută în lume și ca „Numa Numa” sau „Mai Ya hee”, este discul single de succes maxim al formației moldovenești O-Zone. A fost lansată în 2003 în România și în primăvara anului 2004, a fost lansată în majoritatea celorlalte țări europene. A fost printre cele mai populare șlagăre din anul 2004 în toată Europa. Single-ul a ajuns pe locul 1 în Eurochart Hot 100, poziție pe care a stat 12 săptămâni, între iunie-septembrie 2004. De asemenea single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. Pop 100. Și a făcut furori la acea vreme și în Japonia.

Mihaela Rotari 

Share