OFICIAL: Coutinho a semnat contractul. Brazilianul a fost prezentat fanilor Barcelonei

OFICIAL: Coutinho a semnat contractul. Brazilianul a fost prezentat fanilor Barcelonei

Brazilianul Philippe Coutinho, fostul mijlocaş ofensiv al echipei engleze de fotbal Liverpool, a semnat oficial cu FC Barcelona un contract până în 2023, el devenind al treilea cel mai scump jucător de fotbal din istorie (120 de milioane de euro, plus 40 de milioane în bonusuri), conform presei iberice.

După semnarea contractului, eveniment care s-a desfăşurat la tribuna de onoare a stadionului Nou Camp, Coutinho, îmbrăcat în costum, cămaşă albă, dar fără cravată la gât, a făcut câteva fotografii alături de preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu.

Apoi, Coutinho a ieșit pe Camp Nou, îmbrăcat în tricoul Barcelonei, pentru a saluta fanii prezenți special pentru acest eveniment.

Coutinho şi-ar putea amâna, însă, debutul până pe 4 februarie, când Barca o va întâlni într-un meci de campionat pe concitadina Espanyol, echipă la care jucătorul brazilian a evoluat timp de şase luni, sub formă de împrumut, în 2012.

Conform presei spaniole, FC Barcelona a acceptat să plătească 120 milioane euro, plus alte 40 milioane bonusuri, pentru a-şi asigura serviciile lui Coutinho, care a devenit astfel unul dintre cei mai scumpi fotbalişti din istorie, după compatriotul său Neymar (222 milioane euro) şi francezul Kylian Mbappe (180 milioane), ambii achiziţionaţi în vara trecută de Paris Saint-Germain.

Share