Darul pentru Iisus: planta din Biblie care face MINUNI pentru sănătate

Darul pentru Iisus: planta din Biblie care face MINUNI pentru sănătate

Biblia contine foarte multe referiri la plante si alimente miraculoase, considerate a fi leacuri pentru suflet, scrie Obiectiv.info.

Se consideră că aceste medicamente naturale au fost lasate de catre Dumnezeu pentru binele pământenilor.

Smirna, unul dintre cele trei daruri pe care le-a primit Iisus in noaptea Nasterii Sale din partea celor Trei Magi de la Rasarit, este rasina unui mic arbore (Commiphora myrrha) care creste pe tarmurile uscate ale Marii Rosii.

Smirna este o rasina ce a fost inzestrata cu o mireasma deosebita si cu proprietati de vindecare uimitoare. Probabil va intrebati ce are atat de special aceasta planta, incat sa fie vrednica de a deveni un dar pentru Mantuitor? Parfumul sau deosebit, despre care se crede inca din Antichitate ca detine puterea de a indeparta toate ispitele si gandurile negre si capacitatea sa de a predispune sufletul la stari meditative si de rugaciune sunt cateva dintre motivele pentru care smirna a fost si continua sa fie atat de apreciata. In traditia multor popoare, smirna este simbolul infranarii si intelepciunii.

1. Guturai, gripa, bronsita

Se ia de 3-4 ori pe zi o lingurita de tinctura de smirna, diluata intr-un pahar de apa. Acest preparat amarui si puternic aromat este un antimicrobian puternic, scade febra, combate extrem de eficient starile de greata si durerile de cap care apar in starile gripale. De regula, un tratament dureaza sapte zile, dar se poate prelungi pana la doua saptamani.

2. Oboseala, astenie

Se iau 20-30 de picaturi de tinctura de smirna, diluate in putina apa, de 4-6 ori pe zi. Smirna are efecte invioratoare puternice, stimuland circulatia cerebrala si favorizand activitatea intelectuala.

3. Tulburari de dispozitie, agitatie psihica, incapacitate de concentrare

Se fac fumigatii cu smirna in locul in care dormim sau, daca este posibil, chiar in camera de lucru. Parfumul deopotriva patrunzator si fin al smirnei actioneaza asupra unor terminatii nervoase ale organului olfactiv, avand efecte tonice psihice, eliminand anumite tensiuni emotionale si calmand impulsurile necontrolate venite din subconstient.

4. Indigestie, balonare

Se iau 2-3 lingurite de infuzie, cu un sfert de ora inainte de a manca si la cateva minute dupa ce am mancat. Acest preparat are efecte stimulente puternice asupra digestiei, pe care o normalizeaza.

5. Sensibilitate la raceli (infectii respiratorii)

Se vor face fumigatii in camera in care dormiti, in perioada in care va simtiti predispusi la raceala. Substantele volatile care vor fi raspandite astfel in atmosfera incaperii au efecte imunostimulente si antiinfectioase.

6. Circulatie periferica deficitara (maini si picioare reci)

Se vor face frictionari energice al mainilor si picioarelor, cu infuzie concentrata de smirna (obtinuta din 3-4 bobite din aceasta rasina, la o jumatate de pahar de apa).

Share