Mbappe e fantastic! Primul jucător care a ajuns la 10 goluri în acest sezon

Mbappe e fantastic! Primul jucător care a ajuns la 10 goluri în acest sezon

Kylian Mbappe a reușit o performanță uriașă pentru vârsta sa. Golul de duminică, din derby-ul cu Marseille (2-0), din etapa a 11-a a Ligue 1, l-a făcut pe atacantul de doar 19 ani al lui PSG să devină primul jucător care ajunge la 10 reușite în primele cinci campionate ale Europei.

Iar performanța este cu atât mai mare cu cât cele 10 goluri au venit în doar 7 meciuri, în care a dat și 3 pase de gol. În plus, la meciul cu Marseille, francezul nici măcar nu a fost titular, el intrând pe teren în minutul 62, iar după numai 3 minute a înscris.

Dintre cele 10 goluri ale lui Mbappe, 4 au fost înscrise în derby-ul cu Lyon, pe care PSG a umilit-o cu 5-0. Dacă în campionat defilează, cu victorii pe linie, campioana Franței nu o duce la fel de bine în UEFA Champions League, acolo se află pe locul al treilea, cu doar 4 puncte din trei meciuri disputate într-o grupă cu Napoli, Liverpool și Steaua Roșie Belgrad, relatează digisport.ro.

Mbappe a fost transferat de la Monaco la PSG definitiv în această vară, pentru 180 de milioane de euro, după ce în sezonul trecut a jucat la parizieni sub formă de împrumut.

Mihaela Rotari 

Share