Andrian Candu, despre candidatura sa la alegerile parlamentare: E o chestiune care se decide

Andrian Candu, despre candidatura sa la alegerile parlamentare: E o chestiune care se decide

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, s-a referit la candidatura sa la alegerile parlamentare, informează Oficial.

„E o chestiune care se decide, bineînțeles, și la propria decizie, dar sunt discuții în echipa cu care lucrez. Sunt chestiuni ce țin de decizii și de partid, nu doar de mine, personal. Eu sunt un om al echipei. Respectiv, încă nu sunt luate anumite decizii legate de circumscripții, legate de liste și restul. Mai multe lucruri se vor întâmpla începând cu luna decembrie, ianuarie, februarie. Campania electorală și campania preelectorală abia urmează”, a precizat Candu.

Prin urmare, el și-a expus poziția sa personală cu privire la candidatura la alegerile din februarie 2019. „Vom discuta mai spre sfârșit de an. Eu în politică am învățat un element foarte important: niciodată să nu spui niciodată și niciodată să nu fii sigur pe ceea ce crezi tu că e sută la sută adevărat. Lucrurile se schimbă de la oră la oră, de la zi la zi. Unele aprecieri se schimbă, opiniile se schimbă. Uneori îți dai seama că greșești și vii atunci cu idei, cu alte opinii”, a declarat el.

În același timp, Candu a vorbit și despre partidele care și-au anunțat candidații. „Am văzut că, câteva partide și-au lansat candidații. Este manevra lor electorală, dar candidatul, ca atare, el devine candidat atunci când se înregistrează”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Share