Ce nu are Dumitru Ciubașenco spre deosebire de politicieni

Ce nu are Dumitru Ciubașenco spre deosebire de politicieni

„Partidul Nostru”, condus de Renato Usatîi, este o formațiune politică absolut nouă, departe de experiența trădărilor și hoțiilor. Despre aceasta a declarat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, în cadrul întîlnirii cu locuitorii orașului Telenești, unde a fost prezentat Decretul Nr.1 „Cu privire la dizolvarea „Parlamentului RM”.

„Oamenii sînt dezamăgiți, ei și-au pierdut încrederea în stat, în politicieni. Dar noi sîntem o forță nouă, Usatîi s-a întors în Moldova acum doi ani, el nu e un politician compromis, el a făcut multe lucruri bune pentru municipiul Bălți, primar al căruia este Usatîi”, a declarat el, potrivit ru1.md.

În context, Ciubașenco a subliniat că atunci cînd cineva vorbește despre el, precum că nu are experiență în politică, el consideră că aceasta e mai degrabă un avantaj: „Eu nu dețin experiență în politică, dar aceasta este mai degrabă un plus. Decît experiența lor de trădare, minciună și furt, eu prefer lipsa totală a lor”.

„Eu știu că politica este un lucru murdar. Eu cred, cu echipa lui Renato Usatîi voi avea parte de o altă experiență, diferită de ceea pe care au primit-o reprezentanții actualei puteri. Cred că aceasta va fi experiența ajutării oamenilor”, a rezumat el.

 

Share