Liderul PSRM: Zilele de informare politică au devenit deja tradiție

Liderul PSRM: Zilele de informare politică au devenit deja tradiție

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a desfășurat, în zilele de 22-23 septembrie curent, Zilele de informare a cetățenilor pe întreg teritoriul republicii, informează Oficial.

Potrivit unui comunicat de presă, în aceste zile reprezentanții PSRM: deputați, consilieri din CMC, președinți de raioane și primari ai localităților, activiști și membrii „Gărzii Tinere” au avut întrevederi cu cetățenii, în cadrul cărora i-au informat despre situația politică din Republica Moldova, au răspuns la întrebări și au distribuit ultima ediție a ziarului „Socialiștii”.

Într-o postare pe o rețea de socializare, lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, a scris că, de la începutul lunii septembrie, formațiunea a început pregătirea activă pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 24 februarie 2019.

„Săptămânal noi organizăm mitinguri de protest în raioanele țării, împotriva politicii distructive din ultimii 9 ani a așa-numiților „eurointegratori”. În același timp, nu uităm nici de Zilele de informare politică, devenite deja tradiție. În zilele de 22-23 septembrie, reprezentanții PSRM s-au întâlnit cu cetățenii din toate localitățile țării. Partidul Socialiștilor este mereu alături de cetățeni, PSRM a devenit într-adevăr un partid al oamenilor”, a scris socialista.

De menționat că, PSRM desfășoară Zilele de informare politică a cetățenilor cel puțin odată pe lună.

Mihaela Rotari 

Share