PCRM a elaborat proiectul moţiunii simple asupra activităţii ministrului Apărării

PCRM a elaborat proiectul moţiunii simple asupra activităţii ministrului Apărării

Deputații Fracțiunii parlamentare a PCRM, în temeiul prevederilor art. 105 alin.(2) din Constituția Republicii Moldova și art. 112 și art.113 din Regulamentul Parlamentului, au elaborat proiectul moţiunii simple asupra activităţii ministrului apărării, Anatolie Șalaru. 

Membrii fracțiunii au constatat agravarea permanentă a situaţiei în domeniul apărării, asupra modului neprofesionist de conducere a forţelor armate de către Șalaru. Ministrul apărării manifestă o atitudine iresponsabilă față de securitatea statului și față de apărarea națională, iar retorica Dumnealui este îndreptată, exclusiv, pentru aderarea Republicii Moldova la NATO și unirea cu România. Această poziție este promovată nu doar în țară, dar și în cadrul vizitelor oficiale în străinătate”, se spune în declarația PCRM. 

În legătură cu cele menționate, Fracțiunea PCRM a înaintat tuturor fracțiunilor parlamentare propunerea întru susținerea inițiativei date prin semnarea moţiunii simple asupra activităţii ministrului apărării, Anatolie Șalaru.

Mihaela Rotari

Share