Președintele Dodon: „Anul 2018, este anul nostru, anul cetățenilor RM”

Președintele Dodon: „Anul 2018, este anul nostru, anul cetățenilor RM”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mulțumit cetățenilor, care au participa la mitingului „Pentru o guvernare responsabilă și echitate socială”, pentru suportul acordat și încrederea care o simte zi de zi, transmite Oficial.

Igor Dodon i-a felicitat cu sărbătoare de astăzi – 1 mai.

„Este sărbătoarea oamenilor muncii, este sărbătoarea noastră. Tradițional, noi împreună cu Dvs., deja 7 ani la rând, organizăm acest marș al Solidarității. Eu sunt socialist, sunt cu oamenii, sunt cu voi. Am fost, sunt și voi fi. Vreau să vă asigur că nimic și nimeni nu va putea să ne împiedice să învingem în acest an. Trecem printr-o perioadă foarte dificilă, avem provocatori și în interiorul țării și în exterior. Anul 2018, este anul nostru, anul cetățenilor RM, este anul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Noi suntem obligați în numele memoriei lui Ștefan cel Mare și Sfânt, pentru copiii noștri, suntem obligați să învingem. Noi nu avem altă patrie, noi avem doar una – RM”, a precizat Dodon.

Șeful statului a menționat că, PSRM în acești ani a devenit o echipă puternică, o echipă de profesioniști.

„PSRM e o echipă care își poate lua responsabilitatea pentru țară. Suntem obligați să o facem, suntem obligați să câștigăm. Noi nu mai avem alte șanse, nu avem dreptul la greșeală. Trebuie să fim împreună, uniți. Anul acesta victoria va fi a noastră, în câteva săptămâni la Chișinău și Bălți, iar la final de an, la alegerile parlamentare”, a conchis Dodon.

Mihaela Rotari

Share