Tania Cerga și Andrei Glavan organizează un nou concert împreună: „Asta va însemna nu doar muzică, ci și o escapadă înăuntrul nostru”

Tania Cerga și Andrei Glavan organizează un nou concert împreună: „Asta va însemna nu doar muzică, ci și o escapadă înăuntrul nostru”

Artiștii Tania Cerga și Andrei Glavan pregătesc un nou concert împreună, cel de-al patrulea.

Suntem la cel de-al patrulea concert organizat de noi în 2018 și revenim cu o nouă călătorie. Asta va „însemna nu doar muzică, ci și o escapadă înăuntrul nostru. Vrem să vă provocăm să vă amintiți de punctul vostru 0, de momentul și de oamenii care v-au schimbat viața. Vă vom povesti propriile experiențe și vom vorbi despre ce am inspirat și cine ne-a inspirat în toți acești ani.
Vom avea muzică, dialog, pian, chitară și câteva surprize. Ne dorim să medităm împreună. Să inspirăm, să expirăm și să plecăm acasă așa cum plecam noi în copilărie de la filmele indiene ☺☺☺ să plecăm acasă eroii propriilor noastre vieți și dornici de a-i inspira pe cei din jurul nostrum”, menționează ei în descrierea evenimentului.

Precizăm că, recitalul va avea loc la 21 noiembrie current, începând cu ora 18.30, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Biletele costă între 70 și 400 de lei, relatează shok.md.

Amintim că, se zvonește că Glavan și Cerga formează un cuplu și-n viață, nu doar pe scenă, însă ei nu au confirmat niciodată acest lucru și evită subiectul de fiecare dată.

Share