Casting finalizat la Orhei! Casa de producție ”Jasmin” a ales membrii trupei „Dulce Band”

Casting finalizat la Orhei! Casa de producție ”Jasmin” a ales membrii trupei „Dulce Band”

Casa de producție ”Jasmin” a organizat, în perioada 25-26 februarie, un casting pentru selectarea celor mai talentați copii din Orhei, care s-a desfășurat în incinta Casei de Cultură ”A.O. Suruceanu”, cu sprijinul Primăriei orașului Orhei, potrivit unui comunicat de presă.

Concursul a constat din două părți importante: preselecția și proba finală.

Părinții cu copiii la braț, îmbrăcați frumos și gata să-și prezinte talentele, au luat cu asalt sediul Casei de Cultură.

Astfel, la preselecția anunțată, din peste 100 de copii au fost selectați doar 31 de copii.

Copii au prezentat câte un cântec pregătit de ei și și-au demonstrat abilitățile de dansator.

Ulterior, la proba finală din cei 31 de copii, membrii juriului format din 5 persoane: Jasmin, Valerii Demianov (producător muzical Casa de producție ”Jasmin”), Aliona Golubi – reprezentant al Consiliului Raional Orhei, Valerian Cristea – Viceprimar al Or. Orhei și Igor Himici- consilier pe domeniul culturii au selectat 6 copii, 4 fete și doi băieți.

Este vorba despre Spânu Ion, Neburac Alina, Beregoi Ana, Beregoi Iulina, Crețu Vasile și Aliona Cazacu.

Finaliștii au format o nouă trupă de muzică și dans care se numește ”DULCE BAND”. Membrii trupei vor fi instruți de profesioniști în domeniu de la noi din țară cu sprijinul Casei de Producție ”Jasmin”.

Mai mult, tinerele talente, deja, s-au pus pe treabă și înregistrează piese, iar la 8 martie în cadrul concertului organizat de către primăria Orhei cu ocazia Zilei Internaționale a mamelor, trupa va avea prima apariție în public cu două piese muzicale– Dolce Vita și cea dea doua piesă Poarta către Vis.

12670381_1046664818709006_5237037997134450421_n

Mihaela Rotari

Share